innebandy

idag har jag suttit i en innebandy hall och kollat när min lillasyster och hennes lag har spelat SM, ja de gick vell inte jätte bra..
men nu ska jag plugga lite, sen ska jag och mamma sätta upp alla julgrejer, så himla mysigt, längtar..

/ jen

gravdi flodhäst

ja, men jag har så tråkigt så jag kommer snart leka en gravid flodhäst som flyger på min dammsugare, eller börja snorkla i duschen efter färgglada fiskar,

fuck min kusin, hon är dum i huvet, vill bara träffa erica och hennes vän, tror hon är skit treeeevlig :)

/ jen

flygande fiskar

"jag kommer snart leka en gravid flodhäst som flyger på min dammsugare, eller börja snorkla i duschen efter färgglada fiskar"

du jag älskar dig pga att du är så störd!

erica


ont!

idag hara jag jätte ont i magen..  lingonveckan ofc. pappa kom över idag. gud han är så jobbigt och pratar hela tiden. orkar inte med honom ibland asså. o jennifer du kommer snart hem till din mammsi igen, tänk framåt bästis <3

erica

Trött

igår åkte jag hem till pappa, inte kul. hatar att vara där. men men, kom hem till mamma en snabbis nu, ska snart åka igen.

Erica älskling, va inte ledsen, jag finns alltid häär för dig de vet du, du är min bästa vän <3

/ jen

depressed 17:01

förlåt för att ja är som ja är. men du vet hur jobbigt ja kan ha det ibland. ja menar inget illa. men nu tar alla allt ifrån mig och det gör bara ondare och ondare för varje minut som går. vill kunna finnas där för dig hela tiden.. känns som om ja sabbar allting. som om ja e en hemsk människa som ingen gillar. finns så mycket inom mig som ja vill få ut. att ja aldrig duger som ja är o ja mår alltid skitdåligt. vill bara leva lycklig men kommer aldrig gå. de finns alltid problem i min värld. stora som små. alltid.

erica

Sång&cigg

Sov ju hos erica igår igen, har sovit här sen i måndas :) MYSPYS ! fast igår blev hon magsjuk, men de gick över. nu har vi suttit och rökt och sjungit, så vackert... snart ska vi gå till skolan, jag går ju på riksäpplet och hon på östra, men men. hoppas vi ses något efter skolan :) nej nu ska vi gå sjungandes till skolan, shalalalala..



En osminkad sexig bild på mig, och en söt bild på erica

/ jen &  eri

Julmust&Mys

nu sitter vi och dricker julmust, och snart ska vi gå hem till Erica och ha myspyskväll, dricka té och läsk, och äta något gott, och kolla på någon bra film med toffs på huvet. en typisk mys kväll, wonderfull !



men nu ska vi gå och röka.

 / jen

RSS 2.0